Kosár
A kosár üres. kosár megtekintése

Samsung RH57H90707F/EO side by side hűtőszekrény

További képek Samsung RH57H90707F/EO side by side hűtőszekrény

amit vásárlóink mondtak a termékről

 

Értékeld elsőként!

Cikkszám: 374178

 • "A+" energiaosztály | 178 x 91 x 72 cm (394 / 176 liter) | Szin: inox, Hűtési rendszer: No Frost

Garancia: 2 év

részletes leírás
tulajdonságok

2017.04.06.

1.299.990 Ft

 • Nem kapható

  A terméket már nem forgalmazzuk.

  Nézd meg mások milyen hasonló terméket vásároltak:

  részletes leírás

  Kedvenc ételeid karnyújtásnyira

  Samsung RH57H90707F/EO hűtőgép ShowCase, "hűtő a hűtőben" része elől került elhelyezésre, annak érdekében, hogy a családja kedvenc és gyakran használt ételeihez gyorsan és könnyen hozzáférjen. Hat nagy rekesszel rendelkezik, mely alkalmas a különféle ételtípusok tárolására (sajtok, szószok, italok, snackek, satöbbi), valamint három zónával a különböző ízlésű családtagok számára, hogy mindenki könnyen megtalálja, amit éppen szeretne.

   Samsung RH57H90707F/EO hűtőgépMegőrzi a hideg levegőt

  Az elülső ajtóban elhelyezett Metal Cooling Guard-ja segít a Samsung RH57H90707F/EO hűtőszekrény optimális hőmérsékletének fenntartásában. Ennek köszönhetően az ételek frissek maradhatnak, még abban az esetben is ha gyakran nyitogatják a ShowCase ajtót. A Metal Guard megtartja a hideg levegőt és jó hővezető képességének köszönhetően gyorsan helyreállítja a hőveszteséget, amikor az ajtó újra bezárásra kerül.
   

  Időtlen, elegáns dizájn

  Samsung RH57H90707F/EO hűtőgép kifinomult, prémium stílusa valamennyi modern konyhába elhozza az eleganciát. Időtlen tömör fémburkolata és rozsdamentes acél jég- és vízadagolója, melyet még hangsúlyosabbá tesz a kijelző szövegének jégkék megjelenítése, páratlan eleganciát sugall. A konyhapulthoz igazodó dizájn harmóniában van minden konyhával, így nincs szükség további szerelésre. 

  Samsung RH57H90707F/EO hűtőszekrényMinden sarkot lehűt

  A Samsung Food Case hűtőszekrény hűtési folyamata magában foglalja az All-around Cooling rendszert, mely a hűtőgép minden egyes négyzetcentiméterét egyenletesen hűti le. A hideg levegőt minden polcszinten több fúvóka bocsát, így az fenntartja az egyenletes és állandó hőmérsékletet annak érdekében, hogy az élelmiszerek frissek maradhassanak.

  Állítható tároló

  Samsung RH57H90707F/EO hűtőgép Slide & Fold Shelf polca extra rugalmasságot ad a tároláshoz. Kihúzható és betolható, valamint könnyen felhajtható, felemelhető vagy leereszthető, annak érdekében, hogy illeszkedjen bármilyen méretű termékhez, beleértve a nagyobb üvegeket, a magas és terjedelmes csomagolásúakat is. Ennek jóvoltából okosabb és kényelmesebb rendezést és élelmiszer tárolást tesz lehetővé.

  Azonnali jég és víz

  Az elegáns rozsdamentes acél kivitelezéssel és jégkék kijelzővel a Samsung Food Showcase hűtőszekrény Ice & Water adagolója egyszerű lehetőséget kínál a felfrissülésre. Egy gombnyomással élvezheted a hűtött, szűrt, frissítő vizet vagy poharába töltheted a tört vagy kocka alakú jeget.
  Samsung_RH57H90707F_8.jpg

  Kevesebb hely, több jég

  Az Ice Master a Samsung Food Showcase hűtőszekrény ajtajába került beépítésre, ez értékes extra helyet jelent, azáltal, hogy további két polcot szabadít fel a fagyasztóban. Nem fog kifogyni a jégből sem, mivel akár 2 kg-ot is tárolhatsz belőle, és az átlátszó rekesznek köszönhetően könnyen nyomon követheted, hogy pontosan mennyi jég áll még a rendelkezésedre.

  Egyszerűen több hely

  A Samsung Food Showcase hűtőszekrény mély fiókjai nagyobb tárolókapacitással rendelkeznek mind a hűtő, mind pedig a fagyasztó részben. A fiókok méretének köszönhetően sokkal könnyebb az élelmiszerek elhelyezése és kiszedése, még akkor is, ha azok éppen valamely sarokban találhatóak meg, ráadásul a sokkal nagyobb méretű termékek tárolására is képes. A Samsung RH57H90707F/EO side by side hűtőszekrény tökéletes az elfoglalt családoknak, akik szeretnek szórakozni a barátaikkal!  tulajdonságok

  összehasonlítás

  Samsung

  Szabadon álló

  side by side (amerikai típusú)

  394 l

  176 l

  A++

  359 kWh/év

  NoFrost

  5 db

  6 db

  1 db

  5 db

  2 db

  NoFrost rendszer

  jégkészítő, palacktartó rács, vízadagoló, zöldségtartó fiók

  acélszürke

  91

  178

  72

  2 év

  A kiválasztott termék nem hasonlítható össze az összehasonlító listán található többi termékkel. Kívánja a listát törölni?
  Legfeljebb 4 termék összehasonlítására van lehetőség.

  amit vásárlóink mondtak a termékről

  Ez a név fog megjelenni a hozzászólásnál (kötelező)

  Pl.: Könnyű használat, jó ár

  Pl.: Könnyen karcolódik, lassú menü

  Min. 6 karakter
  Az elküldött értékelés néhány percen belül jelenik meg az oldalon.

  • Kötelező megadni a nevet, ami legalább 2 karakter hosszú kell legyen!
  • Az értékelés szövege legalább 6 karakter kell legyen!

  Fórumszabályzat, moderálási elveink


  Összehasonlítás: 0 db termék
  Összeset törli
  Kijelöltek összehasonlítása
  Legfeljebb 4 termék összehasonlítására van lehetőség.
  Összehasonlításhoz jelöljön ki legalább két terméket!
  A kiválasztott termék nem hasonlítható össze az összehasonlító listán található többi termékkel. Kívánja a listát törölni?

  Kérjük, várj!