Kosár
A kosár üres. kosár megtekintése

Samsung S27D590PS 27" LED Monitor

További képek Samsung S27D590PS 27" LED Monitor

amit vásárlóink mondtak a termékről

 

5.0/1 értékelés

Cikkszám: 300447

 • 27" (68cm) képátló | 1920 x 1080 (Full HD) felbontás | 5ms válaszidő

Garancia: 1 év (A termék regisztrációja esetén: +1 év)

részletes leírás
tulajdonságok

2016.08.30.

74.990 Ft

 • Nem kapható

  A terméket már nem forgalmazzuk.

  Nézd meg mások milyen hasonló terméket vásároltak:

  részletes leírás

  Samsung S27D590PS 27" LED Monitor adatai:


  Minimalista design.Maximum látványélmény: nagy betekintési szögű LED monitor


   A praktikus szép is lehet. A Samsung S27D590PS 27" LED Monitort olyan emberek számára tervezték, akik mind a tiszta funkcionalitást, mind a tökéletes eleganciát értékelik. A kettő kombinálásával az SD590 szerény minimalista kialakítása a középpontba helyezi a képet, lehetővé téve számodra, hogy zavartalanul a látványra koncentrálhasson. Olyan példátlan részletek után, mint amilyen a nagyszerű lineáris dizájn, a szuper sima keret és talp, már csak az alapvető elemek maradtak, hogy fokozzák vizuális élménye tisztaságát. Ez maga a korszerű egyszerűség, mely minden tekintetben illeszkedik modern életéhez.
  keyvisual.jpg
  Egy példátlan dizájn a vizuális élmény teljesen új szintjéért

  Ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozza ki monitora képéből, egy speciális típusú tervezésre van szükség. A kifinomult fémes anyagokból épült Samsung S27D590PS 27" LED Monitor a vonalvezetés inspirálta, melynek letisztult megjelenése gondoskodik arról, hogy semmi ne zavarja a képernyő nézésekor. A sima állvány és talp olyan hatást kelt mintha a kép súlytalanul úszna a tökéletes, szuper vékony keretben. A monitor tiszta hátsó borítása csak fokozza az elegáns megjelenését.

  Helytakarékos minimalista dizájn

  Az egyszerűség könnyebbé és békésebbé teheti az életet. A Samsung SD590 segít elérni ezt, köszönhetően a praktikus és gyönyörű tervezésnek. Az elegáns, kisméretű T-alakú állvány nagy gondossággal úgy fejlesztették ki, hogy olyan kevés helyet foglaljon, amennyire ez csak lehetséges, így több hely jusson önnek, és a zsúfoltság is csökken.

  Növelje a játékélményt csupán egyetlen gombbal

  Érjen el tökéletes látványt játékainál egyetlen gombnyomással. A Játék Üzemmód az optimális játékélmény érdekében azonnal igazítja monitor beállításait. A Játék Üzemmódintelligensen érzékeli a változó jeleneteket, fokozza a színeket és megváltoztatja a képernyő kontrasztját, hogy a sötét foltok még sötétebbek, a világosak pedig még világosabbak legyenek annak érdekében, hogy mindig, minden akciót láthasson. A gyorsabb videó válaszidőnek köszönhetően kevesebb késés észlelhető, mely biztosítja, hogy a kép lépést tartson az akcióval, így nem fogja cserben hagyni.
  feature.2.jpg
  Szórakozás minden látószögben a PLS panel segítségével

  Érje el a legjobb látványt bármelyik szögből az SD390-nel. Szemben a tradicionális monitorokkal, a Samsung LED monitor egy extra széles, vertikálisan és horizontálisan is egyaránt 178 fokos látószöggel rendelkezik. Ez még több látószögből jelent remek képminőséget– akár alacsonyan ül, akár olyankor, amikor számos ember ül a monitor körül, hogy lásson egy videót. Kiváló látványban lehet része bármilyen szituációban.
  feature.3.jpg
  Magic Upscale funkció

  A Magic Upscale olyan szinten javítja a minőséget, hogy csakis jobb képben fog részesülni. Élvezze a megnövekedett képminőséget függetlenül attól, hogy az eredeti milyen minőségű. A Magic Upscale megakadályozza a kép minőségi gyengülését a minőségjavítás ideje alatt, és csakis briliáns, eredeti színeket és képeket nyújt. Mindemellett, a monitor képeit is tisztábbá és élesebbé teszi, mint egy notebook esetén.
  feature.4.jpg
  Sokoldalú csatlakoztathatóság a különféle eszközök és tartalmak kezelésére

  A Samsung S27D590PS 27" LED Monitorbiztosítja mindazon kapcsolódási lehetőségeket, amire szüksége lehet, így a legtöbbet hozhatja ki szórakoztató és egyéb tartalmaiból. A HDMI kompatibilitás hozzáférést nyújt játékkonzolokhoz, Blu-Ray lejátszókhoz és egyéb AV eszközökhöz, míg a D-Sub kapcsolat azt jelenti, hogy a legtöbb PC-hez csatlakoztathatja. Könnyedén csatlakoztathatja az eszközeit, és használhatja a monitort munkára, játékra, tartalom megtekintésre és sok egyébre is.
  feature.5.jpg
  Tovább a gyártói weboldalra...

  tulajdonságok

  összehasonlítás

  Samsung

  27"

  PLS

  1920 x 1080 pixel

  300 cd/m2

  Dinamikus, Mega DCR

  178º / 178º

  5 ms

  16,7 millió

  fejhallgató csatlakozó

  dönthető, két állású

  D-SUB (VGA), HDMI

  nincs

  nincs

  ENERGY STAR, Windows 8

  fekete

  619.5 x 465.0 x 169.2mm

  6,76kg

  Quick start quide, tápkábel, VGA kábel

  16:9-es képarány, Full HD

  72 órán belül subpixel garancia, ezen túl Class-2 (5 hiba / 1millió pixel)

  1 év (A termék regisztrációja esetén: +1 év)

  A kiválasztott termék nem hasonlítható össze az összehasonlító listán található többi termékkel. Kívánja a listát törölni?
  Legfeljebb 4 termék összehasonlítására van lehetőség.

  amit vásárlóink mondtak a termékről

  Ez a név fog megjelenni a hozzászólásnál (kötelező)

  Pl.: Könnyű használat, jó ár

  Pl.: Könnyen karcolódik, lassú menü

  Min. 6 karakter
  Az elküldött értékelés néhány percen belül jelenik meg az oldalon.

  • Kötelező megadni a nevet, ami legalább 2 karakter hosszú kell legyen!
  • Az értékelés szövege legalább 6 karakter kell legyen!

  Fórumszabályzat, moderálási elveink


  Összehasonlítás: 0 db termék
  Összeset törli
  Kijelöltek összehasonlítása
  Legfeljebb 4 termék összehasonlítására van lehetőség.
  Összehasonlításhoz jelöljön ki legalább két terméket!
  A kiválasztott termék nem hasonlítható össze az összehasonlító listán található többi termékkel. Kívánja a listát törölni?

  Kérjük, várj!