Kosár
A kosár üres. kosár megtekintése

BenQ XL2411Z 24" 144Hz 3D LED monitor

További képek BenQ XL2411Z 24" 144Hz 3D LED monitor

amit vásárlóink mondtak a termékről

 

5.0/2 értékelés

Cikkszám: 333411

 • 24"-os (61 cm) LED gaming monitor | 1920x1080 pixeles felbontás | D-Sub, HDMI, DVI DL csatlakozás, fejhallgató kimenet

Garancia: 3 év

részletes leírás
tulajdonságok

2016.08.30.

89.990 Ft

 • Nem kapható

  A terméket már nem forgalmazzuk.

  Nézd meg mások milyen hasonló terméket vásároltak:

  részletes leírás

  BenQ XL2411Z 24" 144Hz 3D LED monitor adatai:  A legvégső győzelemre született. A BenQ XL sorozat a kezébe adja sorsa irányítását

  Amit egy nagyteljesítményű gaming monitortól elvárhat az pontossággal és a sebesség, valamint az előnyös helyzet az ellenfelekkel szemben az összes játékban.
  Elmosódás csökkentő technológia a tiszta látványért a játék alatt
  A BenQ XL2411Z 24" 144Hz 3D LED monitor új, elmosódást csökkentő (Motion Blur Reduction) technológiája tovább növeli az ultra-sima, elmosódás-mentes játékélményt, különösen FPS játékoknál, ahol minden egyes ezredmásodperc számít. Az elmosódást csökkentő technológia, a Motion Blur Reduction használatával a játékosok többé nem szenvednek a rossz minőségű vizuális élmény okozta időveszteségtől és csökkenő kényelemtől. Ehelyett, a játékosoknak minden rendelkezésre áll, amely csökkenti a reakcióidőt, így a legtökéletesebb győzelem lehet az övék.

  Alacsony kék fény kibocsátás, mint óvintézkedés a szem biztonságáért és kényelméért
  A BenQ XL2411Z 24" 144Hz 3D LED monitor alacsony kék fénykibocsátása mellett hosszú órákat tölthet el a tiszta, kényelmes és kiemelkedő minőségű vizuális élmény által. A technológia sikeresen szűri ki a káros kék spektrumú fényt, amelyet a hagyományos számítógép képernyők bocsátanak ki. A szűrés különféle kék fény beállításokon keresztül érhető el, így a játékosok szeme védettebbé válik. Ennek megfelelően nincs többé szükség extra védelemre, a sárgás színezetű szemüvegekre. A játék mostantól tisztább, kényelmesebb és problémáktól mentessé válik.

  Frissítési frekvencia menedzser (GROM)
  Mint a világvezető márkája a professzionális gamer monitorok terén, a BenQ továbbfejlesztette azt az elképzelést, amely szerint csak különböző frekvenciát kínál különböző felbontásokhoz. A GROM, a frissítési frekvencia menedzser (Gaming Refresh rate Optimization Management) magasabb szintre emeli az optimális frissítési frekvenciákat (100/120/144Hz), amelynek célja, hogy közelebb hozzon játékosokat egy mással összehasonlíthatatlan játékélményhez. A játékvezérlet GROM együttműködik a kijelző üzemmóddal és az intelligens méretező technológiával, így a BenQ teljes frissítési frekvencia és felbontás menedzser megoldást ad a megszállott játékosok kezébe.

  Villogásmentes technológia a kiemelkedő játékkényelemért
  Az BenQ XL2411Z 24" 144Hz 3D LED monitor kifejlesztése során professzionális játékosok segítettek továbbfejleszteni a monitort, és kiküszöbölni a teljes tartományban a képernyővillogást. Ez a technológia hatékonyan csökkenti a szem fáradását és az extra vizuális kényelmen keresztül magasabb szintre emeli a játékteljesítményt, még a hardcore játékosok hosszú ütközetei során is. A BenQ gamer monitor, felvértezve a villogásmentes háttérvilágítással, egy epikus fegyver az Ön kezében riválisai felett.


  OSD menüsegéd a navigációhoz
  Az új OSD menüsegéd szoftver lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy a monitor OSD beállításait a játék üzemmód betöltőn keresztül érjék el. Az oldalról igényeiknek és kedvenc játékuknak megfelelően tölthetik le és telepíthetik a monitor előre behangolt beállításait.  Testre szabható egyedi látvány
  A Kijelző üzemmód és az Intelligens méretező funkciók lehetővé teszik Önnek, hogy a monitor beállításait az egyedi igények szerint változtassa és növelje a játék élményét. A Kijelző üzemmóddal azonnal válthat a 17" (4:3), 19" (4:3), 19"W (16:9), 21.5" (16:9), 22"W (16:10), 23"W (16:9) és a 24"W (16:9) formátumok között, vagy használja az Intelligens méretező funkciót, hogy szabadon élvezhesse a rugalmasságot, melyet a képernyő átméretezése ad.

  A "Black eQualizer" teljes láthatóságot biztosít
  Még a leggyakorlottabb játékosoknak is gondot okozhat a gyenge láthatóság sötét jelenetekben. A "Black eQualizer" színkezelő motorral példátlan szintre emelheti a vezérlést és a láthatóságot. A játékosok könnyebben kiszúrhatják az ellenségeiket a játékban, és gyorsabban reagálhatnak rájuk, ugyanis a sötét jelenetek láthatóbbá válnak, miközben megőrzésre kerül a világos területek részletessége.

  Játsszon, mint egy professzionális játékos az exkluzív FPS üzemmód segítségével
  Találja meg a titkos nyerő stratégiát. A játékos legendákkal személyre szabott és előre beállított FPS üzemmód segítségével optimális fényerővel, kontraszttal, élességgel és színárnyalatokkal még elmosódott helyzetekben is könnyedén kiszúrhatja ellenfeleit és követheti mozgásaikat. Ebben az évben két speciális módozata érhető el az FPS üzemmódnak. Az első - FPS1 - üzemmódot a Counter-Strike 1.6-hoz, míg a másodikat - az FPS2-t - a Counter-Strike Source-hoz tervezték. A forma és a funkció tökéletes kombinációjával - a játékos szempontjából nézve - mindig egy lépéssel a játék előtt járhat.

  Gyors, 1ms GTG válaszidő
  A gyors, 1ms GTG válaszidő magas fokú foltmentes játékélményt biztosít. A gyors mozgású akciók vagy drámai jelenetek tökéletesen - zavaró foltok nélkül - kerülnek megrajzolásra. Vegye kezébe sorsának irányítását, és ne bízza egy lassú kijelzőre a játékot.

  Ultra-sima játékélmény
  Használja ki az ultra-alacsony 0,001-képkocka bemeneti késedelmet a legsimább játékélmény eléréséhez! Annak érdekében, hogy a játékosoknak adott értékes milliszekundumok késedelem nélkül elérjék céljukat a játék során minden akció tökéletesen láthatóvá válik, szellemkép nélkül, valamint az egérmozgás is pontosan követésre kerül.
  NVIDIA® 3D Vision™ 2 teljes csatlakoztathatósággal
  Az NVIDIA® 3D Vision™ 2-ready igazolás az új NVIDIA 3D LightBoost™ technológiával fedezheti fel a játék élményét és teljesen valóságos, intenzív grafikai megjelenítésben részesülhet. Az XL2411Z továbbá támogatja a D-Sub, a HDMI, a DVI-DL bemeneteket is a konzolok csatlakoztathatósága érdekében.

  A legjobb harci pozíció
  Állítsa be - felhasználónként - a monitort a magasságállítás, a döntés, a pivot és az elforgatás segítségével! Rendíthetetlen erő, mely ott tartja a fókuszt, ahol kell.

  A végső fegyver
  A BenQ professzionális gaming monitorai nemcsak a hivatalos globális versenyek monitorai, hanem páratlan győztesei világhírű formai díjaknak is. Ezen túlmenően, a BenQ professzionális gaming monitorait kiemelkedő játékosok használják, hogy tökéletesítsék a játékélményt.

  Windows®8 kompatibilis
  Az XL2411Z megfelelt a Windows® 8 által támasztott követelményeknek; a Windows® 8 színrendszerével teljes mértékben kompatibilis. Egyszerűen csatlakoztassa a XL2411Z -t a számítógépéhez, és a Windows® 8 késlekedés nélkül felismeri, majd beállítja a monitort.
  kompat14_25465.jpg
  ecoFACTS címke
  Megmutatja, mennyire környezetbarátok a BenQ termékei! A BenQ, a környezetbarát termékek fejlesztésekor nemcsak az előírásoknak passzívan megfelelni szeretne, hanem aktívan tökéletesíti a környezetbarát termékeit! Az ecoFACTS bizonyítja, hogy a BenQ - kiemelkedő erőfeszítéseket téve - milyen eredményeket ért el a veszélyes anyagok cseréje, az anyagválasztás, a csomagolás, az energiatakarékos kialakítás, és a gyártás egyéb területein.
  • Higanymentes LED hátsó megvilágítás
  • Környezetbarát nyomtatás a csomagoláson
  • Több, mint 85%-ban újrahasznosított csomagolóanyag
  • BFR/PVC mentes műanyag ház
  Tovább a gyártói weboldalra...

  tulajdonságok

  összehasonlítás

  BenQ

  24"

  TN

  1920 x 1080 pixel

  350 cd/m2

  12 000 000:1, Dinamikus

  170º / 160º

  1 ms

  16,7 millió

  nincs

  állítható magasságú, dönthető, forgatható, két állású, pivot

  3,5 mm Jack, D-SUB (VGA), DVI-DL, HDMI

  nincs

  nincs adat

  VESA, Windows 8

  fekete

  431 x 570 x 222.6 mm

  6 kg (Nettó), 8,5 kg (Bruttó)

  DVI kábel, tápkábel

  16:9-es képarány, 1ms GTG válaszidő, Alacsony kék fény kibocsátás, Álló és fekvő formátumban működtethető, Black eQualizer, DVI kábel, Falra szerelhető (VESA 100x100), Fejhallgató kimenet, Flicker-free technológia, FPS üzemmód, Frissítési frekvencia menedzser (GROM), HDCP támogatás, Intelligens méretező funkció, Kensington zár csatlakozó, Nvidia 3D ready, OSD menüsegéd, Pivot-funkció, Senseye 3

  72 órán belül subpixel garancia, ezen túl Class-2 (5 hiba / 1millió pixel)

  3 év

  A kiválasztott termék nem hasonlítható össze az összehasonlító listán található többi termékkel. Kívánja a listát törölni?
  Legfeljebb 4 termék összehasonlítására van lehetőség.

  amit vásárlóink mondtak a termékről

  Ez a név fog megjelenni a hozzászólásnál (kötelező)

  Pl.: Könnyű használat, jó ár

  Pl.: Könnyen karcolódik, lassú menü

  Min. 6 karakter
  Az elküldött értékelés néhány percen belül jelenik meg az oldalon.

  • Kötelező megadni a nevet, ami legalább 2 karakter hosszú kell legyen!
  • Az értékelés szövege legalább 6 karakter kell legyen!

  Fórumszabályzat, moderálási elveink


  1 (2015/12/19)

  144h

  anyag összetétel

  nagyon ajálom

  0 Jelentem Válasz


  Összehasonlítás: 0 db termék
  Összeset törli
  Kijelöltek összehasonlítása
  Legfeljebb 4 termék összehasonlítására van lehetőség.
  Összehasonlításhoz jelöljön ki legalább két terméket!
  A kiválasztott termék nem hasonlítható össze az összehasonlító listán található többi termékkel. Kívánja a listát törölni?

  Kérjük, várj!